İşte Bu.

0
784

Demek ki olabiliyormuş.Atiba , Medel ikilisini görünce kadroda bir şok etkisi yaptı tüm camiaya. Sadece camiaya değil sahaya da şok etkisi yapmış ki tam bir şov vardı maç boyunca.

Oğuzhan yok, Tolgay yok, Cenk yok. Medel ve Negredo adete oyunun hızı konusunda doping etkisi yaptılar.

Medel Beşiktaşın yeni atom karıncası oldu, olacak gibi. Her topa koştu, her alanı kapatmaya gitti, kapattı da. Aynı zamanda kaptığı toplarıda hızlı bir şekilde kullanması hep hücumda bıraktı Beşiktaş takımını. Atiba da Medelin sayesinde rahatlayınca geri yana paslardan çok ileri oynadı , ilerde gözüktü.

Bebel, zirve yaptı. Soldan attı, sağdan attı, ortadan da attı. Kafayla attı, ayakla attı hatta göğsüyle bile attı, iyi ki de attı.

Yedek gibi gözüken oyuncuların bu kadar iyi olmaları, diğerlerine net bir mesaj verdi. Bu forma başka bir forma, iyiysen oynarsın ve iyi olmak zorundasın. Onlarıda göreceğiz. Cenk sonradan girip attığı muhteşem gol ile belkide mesajı alan ilk oyuncu oldu.

İlk yarıyı minumum puan farkıyla bitirebilirse Beşiktaş takımı bu ligin en iyisi olduğunu tabelada da gösterecektir. Şimdi deplasmanda Sivası yenip dönmeliler ve diğerlerine durun bakalım dilemeliler.