MİRAS!!!

0
1912

İçimiz bir tuhaf , sevinç var içimde , hüzün var , anılar geliyor aklıma bir film gibi. Çocukluğum , siyah beyazın televizyon da bile siyah beyaz olduğu çocukluğum.

Şimdi oğullarım büyüyor, geçenlerde büyük oğlum Rüzgar henüz altı yaşında ,Beşiktaş gol atmış seviniyoruz kucağımda elleri havalarda” Baba iyi ki Beşiktaş var iyi ki Beşiktaşlıyız dimi ” dedi . Bunları yazarken bile gözlerim den akan yaşlarım yanaklarımdan süzülüyor. Ağladım o an tutamadım kendimi. Gol sevinci oğlum dedim, neden ağlıyorsun bakışlarını görünce.

Bir şampiyonluk daha geldi bunlardan yarısına şahit olmayı Allah nasip etti. Metin Ali Feyyaz’ı , nice lerini nasip etti görmeyi , şükrediyorum .

Geleceğe bakınca ne bırakırsam bırakayım çocuklarıma, bırakacağım en gurur verici olanı sadece ve sadece siyah beyaz renkler olacak. Çünkü o siyahta yalnızlık var , hüzün var, acı var, mağlubiyet, soğuk karlı yağmurlu kışlar var. O beyazda gurur var , sevinç var , birlik var, beraberlik var , mazlumun yanında haksızın karşısında durup boyun eğmemek var . Bundan daha önemli miras olabilir mi çocuklarıma bırakaçağım, olamaz.Kazanılan şampiyonlukların getirdiği yıldızlardan çok armasında ki Ay Yıldıza aşık bir takımı , BEŞİKTAŞ ‘ı miras bırakıyorum ben çocuklarıma.