Haydi Kalk Ayağa Yürü Güneşe

0
7395

Her şey bitmiş değil, dün çok üzüldük . Üzüldüğümüz takımımızın tanınmayacak haliydi. Düştüğünde kalkmak bizim en büyük düsturumuzdur.

Şimdi ayağa kalkma zamanı, milli arada tüm camia birlik bütünlük içerisinde morelini toparlayıp, güneşli günlere bakmalı.

Bizim sizden istediğimiz savaşın, sonuna kadar savaşın. Kaybedecekseniz bile gece yatağınıza yattığınızda, yorgunluktan ağrımadık yeriniz kalmasın ama önce kendinize ben elimden geleni yaptım diyin. Sonra size tüm kartallar zaten helal olsun diyecektir.Daha önce yaptılar, canını dişine takıp maçı kazanamayan ama son dakikaya kadar mücadele edip yere serilen tüm takımı ayakta alkışladı, bu renklerin sevdalıları , yine yaparlar.

Daha önce yaptınız Akhisarda puan kaybedip, gözyaşlarınız gözlerinizden döküldüğünde, ayağa kalkıp güneşli günleri gördünüz.

Yapabilirsin Babel,Negredo,Atiba, Oğuzhan. Başarmak senin elinde Fabri, Talisca, Love, Tolgay. İsimlerinizi tarihe yazdırın Quaresma, Lens, Medel, Tosic. Haydi Pepe, Gökhan, Caner, Adriano. Yapabilirsiniz.

Bizler inanıyoruz, sizlerde İnanın.