İnanın Çocuklar

0
1165

Çok önemli bir virajı geçti Beşiktaş takımı. Son zamanlarda Cuma maçlarını kayıpla geçiren ve Akhisar’da sıkıntılar yaşarken bu maçta adeta tereyağdan kıl çekti.

Geçen hafta ve bu haftada atılan toplam sekiz gol, eski günleri hatırlattı. Hatta öyle bir oyun oldu ki, elini kolunu sallayarak galip geldi. Üçüncü golden sonra Akhisar pozisyonlar yakaladı ama bu pozisyonlar hep gereksiz top kayıplarından oluştu.

Medel kendi çöplüğüne gelince alemin kralı benim der gibiydi. Atiba,Medel ikilisi orta sahayı parselledi adeta. Babel ikinci baharını yaşıyor, devam et Babel. Q7 ilk yarı biraz tutuk gözüksede ikinci yarı bende varım demeyi unutmadı. Negredo gol attı, değişik bir santrafor. Tek eksiği gol dü, gol de gelince farklı bir adam oluveriyor.

Beşiktaş takımı lig bitimine kadar maç kaybetmez gibi. Sezon başından beri lig konsantrasyonunu yakalayamayan Beşiktaş takımı, iki haftadır şampiyonluk ayarlarına dönmüş gibi. Vodafone Park’ta iki haftadır inanın çocuklar diyen büyük Beşiktaş taraftarı, anlaşılan oyuncuları inandırmışlar. Güzel günler göreceğiz, inanın çocuklar.