Haydi Kartal

0
1177

Göztepe -BEŞİKTAŞ maçının aşikar olan kural hatası sebebi ile tekrar edilmeyeceği, maçın hakemlerine bu hafta maç verilmesinin bunun bir işareti olduğu dilden dile dolaşmaya başladı.
Taraftarlar  kararın tekrar yönünde çıkması için protesto edilmesi gerektiğini hatta binlerce kişi ile yürüyüşler yapılmasının kararın değişimi için fayda sağlayacağı görüşündeler.
Ben bu yürüş işlerinin tek başına etkili olacağı kanısında değilim. İstinyeye yürüyen bir çok kulüp taraftarı oldu. 100 bin kişi yürüsede tam anlamıyla tesiri olur mu gerçekten bilemiyorum.
Sosyal medya artık çağımızın yegane protesto etme yöntemlerinden biri oldu. Sosyal medya ile 100 bin kişi toplayabilir misin? Veya 1 milyon twit attırabilir misin? Kanımca evet.
Bunları yapalım, tabiki etkisi olacaktır lakin işler sadece böyle halledilmiyor ki. Lobisi belki renkliler kadar yok takımımızın lakin hiç te yok sayılmaz, masaya vurmak demek hey hüyt değil, kimsenin olmadığı yerlerde masayı sallamak olmalı. Sac ayağı gibi ancak hepsini birlikte yapmayı başardığımızda renkliler ile baş edebiliriz. Biz önce ne yapalım biliyor musunuz arkadaşlar? Yarın ; soğuk hava , kar, yağmur demeden maça gidip tribünleri dolduralım ve yenilsekte, yensekte desteğimizi Kartal’a yakışır şekilde verelim. Başka BEŞİKTAŞ yok.